background

Newborn fotoshoot in Drunen

Baby Thomas

01 juli 2020


Jolinde en Dirk zijn vader en moeder geworden van Thomas! Een lekker mannetje die zijn ouders heel erg interessant vindt. Meestal krijgen zijn ouders een lachje op zijn gezicht maar op de dag van de shoot keek hij zijn ouders een beetje vragend aan wat ze aan het doen waren.

Jolinde twijfelde wat de beste tijd voor de shoot zou zijn omdat er nog niet veel regelmaat in een dag samen met Thomas zit. Iets wat ik vaker hoor, en een shoot is ook niet precies te plannen. Soms kom ik bij een kindje dat nog in de wieg ligt te slapen en de andere keer krijgt het net een voeding. Alle momenten zijn mooi te fotograferen en zorgen voor een fijne herinnering. Thomas lag bij Jolinde wakker en gelukkig te zijn. Dirk kwam erbij zitten en zo had hij nog meer om naar te kijken, wat is het leven toch interessant vond hij. Boven op de slaapkamer hadden we erg mooi licht en ben ik verder gegaan met de fotoshoot waarbij hij veel knuffels ontving van zijn ouders. Ondertussen kreeg hij ook een ander pakje aan en begon hij eigenlijk wel weer honger te krijgen. Iets te vroeg maar van model zijn krijgt een baby natuurlijk al sneller honger.

Thomas dronk zijn flesje leeg en ik had verwacht dat hij wel zou gaan slapen maar daarna vond hij dat hij weer energie genoeg had om zijn ouders weer te bestuderen.
Goed kijken knul, er valt nog zoveel meer te ontdekken!


Newborn fotoshoot in DrunenNewborn fotoshoot in DrunenOuders met baby tijdens een newborn fotoshoot thuis in Drunen.Newborn fotoshoot in DrunenNewborn fotoshoot in DrunenNewborn fotoshoot in DrunenBaby wordt verschoont tijdens een lifestyle fotoshoot thuis in Drunen.Baby krijgt zijn flesje tijdens een lifestyle fotoshoot thuis in Drunen.Baby wordt door ouders geknuffeld tijdens een fotoshoot.Newborn fotoshoot in Drunen
533

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02