background

Baby fotoshoot met Noor van 3 maanden oud

Baby Noor

29 juli 2020


Dit guitige baby'tje is Noor! Haar moeder Malou is zelf ook fotograaf en vindt het natuurlijk dubbel zo belangrijk dat er foto's zijn uit verschillende levensfases. Noor is tijdens de fotoshoot 3 maanden oud en al heel bewust van haar omgeving. Dat ik daar was om foto's te maken ontging haar niet. :-)

Noor ging lekker met haar ouders op de bank zitten maar na de eerste klik waren haar ouders meteen minder belangrijk. Die camera fascinerende haar enorm! Ze draaide helemaal richting mij en was totaal onder de indruk en bleef dat ook een lange tijd. Echter was dat niet het soort fotoshoot die Malou voor ogen had en zelf vind ik het ook veel leuker als er niet in de camera wordt gekeken. Maar Noor kreeg zoveel knuffels en lieve woordjes van haar ouders dat de aandacht toch naar haar ouders ging. Zeker toen papa vertelde over sinterklaas! Mark kon toen net zo goed over de mindere dingen in het leven vertellen want door de manier van praten was alles leuk voor Noor.

Tijdens de shoot is er ook nog lekker gebadderd. Van te voren hadden ze dat plan nog niet maar toen het besloten werd stond er binnen 3 minuten een badje voor haar klaar waar ze zichtbaar van genoot. Lekker in het water en papa en mama die vrolijk boven je hangen; wat is het leven goed! Zeker toen het opgevolgd werd met een flesje. Het was gezellig met je, vrolijke Noor, de camera interessant vinden zit vast in je genen.


Baby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oud
541

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot Strabrechtse heide

Loveshoot Strabrechtse heide

Nog een paar weekjes en dan gaan Saskia en Pascal trouwen! Voordat de grote dag zou aanbreken wilden ze nog een loveshoot. Normaal doe ik alle fotoshoots alleen maar Michael gaat mee als het om een loveshoot van een bruidspaar van ons gaat. Dan zien we elkaar weer even en dat wel zo fijn.....
lees verder →
Kopfoto Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Baby fotoshoot bij jong gezin thuis

Kijk die Matthijs eens lekker in zijn tummy tub zitten, omringt door de belangrijkste personen in zijn leven. Zijn grote zus houdt alles graag in de gaten! Tijdens de fotoshoot was ze steeds in de buurt, superleuk want het is altijd een verrassing wat de oudste tijdens de fotoshoot doet. Maar Isabelle was er graag bij.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02