background

Baby fotoshoot met Noor van 3 maanden oud

Baby Noor

29 juli 2020


Dit guitige baby'tje is Noor! Haar moeder Malou is zelf ook fotograaf en vindt het natuurlijk dubbel zo belangrijk dat er foto's zijn uit verschillende levensfases. Noor is tijdens de fotoshoot 3 maanden oud en al heel bewust van haar omgeving. Dat ik daar was om foto's te maken ontging haar niet. :-)

Noor ging lekker met haar ouders op de bank zitten maar na de eerste klik waren haar ouders meteen minder belangrijk. Die camera fascinerende haar enorm! Ze draaide helemaal richting mij en was totaal onder de indruk en bleef dat ook een lange tijd. Echter was dat niet het soort fotoshoot die Malou voor ogen had en zelf vind ik het ook veel leuker als er niet in de camera wordt gekeken. Maar Noor kreeg zoveel knuffels en lieve woordjes van haar ouders dat de aandacht toch naar haar ouders ging. Zeker toen papa vertelde over sinterklaas! Mark kon toen net zo goed over de mindere dingen in het leven vertellen want door de manier van praten was alles leuk voor Noor.

Tijdens de shoot is er ook nog lekker gebadderd. Van te voren hadden ze dat plan nog niet maar toen het besloten werd stond er binnen 3 minuten een badje voor haar klaar waar ze zichtbaar van genoot. Lekker in het water en papa en mama die vrolijk boven je hangen; wat is het leven goed! Zeker toen het opgevolgd werd met een flesje. Het was gezellig met je, vrolijke Noor, de camera interessant vinden zit vast in je genen.


Baby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oudBaby fotoshoot met Noor van 3 maanden oud
541

Bekijk ook eens mijn andere blogjes