background

Fotoshoot met jong gezin

Baby Jason

21 februari 2021


Bianca en Mirjam ken ik al een tijdje. Eind 2014 fotografeerden wij hun ja-woord en een paar maandjes later was ik weer bij ze om hun dochtertje Shanti te fotograferen. In hetzelfde bedje ligt nu hun 2e wondertje Jason.

De deur werd geopend door grote zus Shanti. Na Shanti's babyshoot heb ik haar nog een keer gefotografeerd met haar familie maar ik zou haar niet herkend hebben. Jason lag in zijn box, maar zat even later op de bank met de rest van het gezin kusjes te ontvangen van zijn zus. Boven zijn we verder gegaan met de fotoshoot en wat deed Shanti leuk mee! Ze heeft mij zelfs nog geholpen met het vasthouden van het reflectiescherm en als ik haar samen met Jason fotografeerde liet ze duidelijk zien hoe gek ze op haar broertje is. Ondertussen moest hij verschoond worden en heb ik wat foto's van haar gemaakt in haar slaapkamer. Ze praatte gezellig over allerlei dingen!

De ouders hadden in het begin aangegeven dat Jason wat onrustig kon zijn. Maar juist als je denkt dat een baby onrustig kan zijn blijkt vaak niet zo. Maar zo heb ik het omgekeerde ook wel eens meegemaakt tijdens een shoot. Je weet het nooit bij baby's.

Het was erg leuk om jullie weer te zien Bianca en Mirjam. Jason is een hele mooi aanvulling op jullie gezin en wat boft hij met zo'n grote zus!


Fotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezinFotoshoot met jong gezin
559

Bekijk ook eens mijn andere blogjes