background

Ongeposeerde fotoshoot in Waalwijk

Rian, Mark en de kids

06 juni 2021


Dit is een gezin die ik vaker op de foto mag zetten. Deze keer weer in hun tuin waar er gerend, gevoetbald, geknuffeld en acrobatische kunsten gedaan kunnen worden. Vorig jaar was het al best pittig om alles vast te leggen maar nu de jongens groter zijn gaat alles nog sneller!

Ik begon met een geposeerde gezinsfoto. Ja, ik vind dat die er ook bij hoort ondanks dat het een niet geposeerde fotoshoot is. Maar daarna ging het al richting de zandbak om te graven en om zandijsjes te maken. Voor ik het wist was er een heuse ijskraam in de andere hoek van de tuin waar ijsjes zo voor een paar centen verkocht werden. Natuurlijk was dit ook maar voor even want de bellenblaas was daarna veel leuker. Dikke lol als papa die ze probeert te pakken. Bij deze jongens, en volgens mij ook bij deze ouders, kan het niet wild genoeg gaan. De voetbal is voorbij gekomen, tracktoren en loopfiets kwamen tevoorschijn maar op de rug van papa en mama was toch echt de hit! Even werd er een rustige activiteit gedaan, plantjes water geven, moeders zei al dat ze dan nat zouden worden, en gelijk kreeg ze! Die waterballonnen konden er dus ook nog wel bij. Met andere woorden dikke vette pret in deze achtertuin in Waalwijk.

Het was weer een leuk uurtje met jullie en de ondernemende jongens Rian en Mark. I like it!


Ongeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in WaalwijkOngeposeerde fotoshoot in Waalwijk
564

Bekijk ook eens mijn andere blogjes