background

Fotoshoot gezin Loonse en Drunese Duinen

Sherilyn, Wim en Sofia

23 juni 2021


Sofia ging samen met haar ouders naar de Drunense Duinen voor een fotoshoot. En dat beviel haar erg goed! We zijn eerst naar een plekje gegaan waar ik wat foto's maakte van het jonge gezin. Lekker bij papa op shoot en daarna ook bij mama knuffels ontvangen. Erg gezellig.

Maar Sofia wil haar wereld graag verruimen en kruipt graag rond. Niets houdt haar tegen; ontdekken wil ze! Daarbij kijkt ze niet achterom of haar ouders nog wel in de buurt zijn, nee Sofia gaat gewoon met een vrolijke lach recht de duinen in op naar dat stokje in de verte. Ze moest er echt weer bij gehaald worden want stoppen was voor haar geen optie. Daarnaast kan het bij haar niet wild genoeg gaan. Hup de lucht in en opgevangen worden door papa. Opgevolgd door een drop naar achteren bij mama. Dolle pret! Bij het gras vond ze de grassprietjes super interessant en de blaadjes die mama haar liet zien. Even een rust momentje met wat drinken maar niet te lang want ze zette al snel de knietjes eronder en ging weer de duinen in. Ze genoot van haar blote beentjes in het zand.

Sofia wat was het heerlijk om jou te mogen fotograferen, wat heb jij lekker gespeeld in de duinen. Op het laatst zat je helemaal onder het zand en knarste het tussen je eerste tandjes. Ik wens je nog veel mooie ontdekkingen toe op deze wereld.


Fotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese DuinenFotoshoot gezin Loonse en Drunese Duinen
568

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02