background

Fotoshoot in de natuur | Noord-Brabant

Arlette, Robbert en Elin

04 juli 2021


1,5 jaar geleden fotografeerde ik Elin toen ze nog maar een paar weken oud was. Ik fotografeerde haar in haar bedje, tijdens haar badje en tijdens haar flesje. Maar kijk haar nu eens, al stappend gaat ze door het leven en weet goed wat ze wil en niet wil. Waarbij zitten iets is wat ze niet wil. ;-)

Loslopen is meer haar ding, het is iets dat ze een week voor de shoot is gaan doen; hoe schattig zijn die stapjes dan! Wel blijft ze even zitten als ze een grasspriet in haar handen krijgt, die wordt dan even goed onderzocht. Op een andere plekje gaat ze met mama grassprietjes plukken maar papa scoort een lief bloemetje. "Ruik er maar eens aan" zegt hij en dat doet Elin dan vol overgave. Volgens mij viel die geur wel een beetje tegen papa. Wel is ze content met de bloem.

De volgende plek die we opzochten had een stammetje waar ze overheen kon lopen en op kon zitten. Daar kwam heel gezellig een vlindertje voorbij gefladderd die indruk op haar maakte maar de paarden die daarna dicht langs haar heen lopen waren denk ik het hoogtepunt van haar dag. Die werden nog lang nagezwaaid.

Aan het einde van de shoot werd er nog even geklauterd over een stronk en als dit klimaapje valt laat ze zich niet kennen en gaat er weer voor. Wat biedt het kunnen lopen en staan veel mogelijkheden hè Elin. Het was echt erg leuk om jou weer te mogen fotograferen met papa en mama en wat kan jij al veel.


Fotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-BrabantFotoshoot in de natuur | Noord-Brabant
569

Bekijk ook eens mijn andere blogjes