background

Newbornfotograaf | Brabant

Baby Floor

15 juli 2021


Kijk dit lekkere mannetje eens mooi zijn in een rompertje! Zijn moeder wilde eerst een paar foto's van hem in alleen een rompertje maar ook ik hou daar heel erg van. Hoe strakker de kleding bij een baby hoe schattiger vind ik. :-)

Floor werd door zijn moeder op het grote bed gelegd en hij vond het daar meteen erg aangenaam. Eerst poseerde hij even voor mij op zijn buik en wierp zelfs nog even een lachje naar de camera toe. Daarna werd hij op zijn rugje gelegd en ging gewoon door met superschattig zijn. Maar ik fotografeer natuurlijk niet alleen de baby alleen dus papa en mama kwamen om hem heen liggen zodat ze hem konden bewonderen en knuffelen. Langzaam werd hij wakker en kreeg hij kleertjes aan, iets dat hij minder kon waarderen. Even kon hij gesust worden met een speentje maar eigenlijk vond hij dat hij recht had op een voeding, en ja Floor, daar had je gelijk in!

Het flesje kreeg hij gezellig op het grote bed van zijn ouders en het smaakte hem goed. Het leven is goed dacht hij waarschijnlijk want ondertussen werd er nog lekker met hem gekroeld. Ja, Floor laat dat kroelen maar over aan je ouders want die kunnen dat allebei erg goed. Ik wens jou heel veel geluk en liefde, het was een leuke shoot met jou mannetje.


Newbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | BrabantNewbornfotograaf | Brabant
570

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02