background

Familie fotoshoot Brabant | Drunense Duinen

24 juli 2021


Regelmatig fotografeer ik families; een fotoshoot waar ik bijna nooit een blog over schrijf. Het wordt dus tijd dat ik deze foto's ook een keer laat zien. Deze fotoreportage was al twee keer verzet door de coronamaatregelen en er vond zelfs nog een familie uitbreiding plaats in die tijd ;-) Maar trotse moeder/oma heeft haar cadeaubon kunnen verzilveren, iedereen staat er weer op de foto.

Ik had voor de shoot kledingtips gegeven en deze zijn goed opgevolgd. Kijk eens hoe de zachte kleuren het lekker doen in de duinen. Er werd ook nog een hondje meegenomen die niet echt op de foto hoefde maar soms kwam hij er gewoon bij zitten of voorbij lopen. Gezellig! Mijn tip is ook altijd om een lijstje te maken met welke combinaties de familie graag gefotografeerd willen hebben maar deze familie wist zo de combinaties uit hun mouw te schudden. Het verliep erg gezellig en moeder/oma genoot van de combinaties die allemaal voorbij kwamen. Ze zag al helemaal voor zich dat deze foto's het mooi zouden doen aan haar muur. Leuk dat ze zo enthousiast was, haha.

De shoot vond net plaats voor een regenbui; wat een geluk! Het weer blijft altijd spannend, want bij regen fotografeer ik niet en zouden we het alweer moeten verplaatsen wat bij een familie altijd erg moeilijk gaat. Ik ken wel een paar binnen locaties maar die zijn een eindje rijden, hebben extra kosten en niet altijd toegankelijk op korte termijn. Het fijne aan de Loonse en Drunense Duinen is dat het zand ook erg snel droog is na een regenbui. Een perfecte locatie voor een fotoshoot want zand is erg fijn voor kinderen, bomen en struiken geven schaduw en oei, wat is het er mooi in het gouden uur.

Deze familie heeft weer foto's voor aan de muur. Foto's maken is even wat geregel maar daarna heb je er veel plezier van en de emotionele waarde wordt steeds groter.


Familie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense DuinenFamilie fotoshoot Brabant | Drunense Duinen
577

Bekijk ook eens mijn andere blogjes