background

Fotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | Hilvarenbeek

26 oktober 2021


Dit jaar heb ik weer veel fotoshoots op het Safari Resort gehad. Dit is er een van, een gezin dat in de herfstvakantie even weg ging. Een jaar ervoor waren ze er ook al een keer geweest en dat was ze zo goed bevallen! Want als de kinderen het leuk hebben zijn de ouders natuurlijk ook helemaal gelukkig.

Deze keer wilden ze graag een fotoshoot op het Safari Resort zelf om er zo een mooie herinnering van te hebben. Het grappig is dat ik het meisje nog tegen haar moeder hoorde zeggen dat ze geen zin had in een fotoshoot. Ze wist niet dat ik in de buurt was, haha. Het is natuurlijk ook best spannend en je moet opeens dingen gaan doen terwijl je liever in de speeltuin speelt. Maar ze heeft goed haar best gedaan tijdens de fotoshoot. De tweede foto die ik van haar maakte was met haar broer samen; hoe ze er staat, I love it!

Dit gezin heeft weer een mooie reeks foto's in herfstsfeer! En dochterlief is er weer even vanaf :-)


Fotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekFotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekFotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekFotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekFotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekFotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekFotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | HilvarenbeekFotoshoot op het Safari Resort Beekse Bergen | Hilvarenbeek
597

Bekijk ook eens mijn andere blogjes