background

Fotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekend

30 oktober 2021


Ik kreeg een appje of ik spontane foto's kon maken bij een familieweekend. Die vraag krijg ik vaker en dan zijn spontane foto's meestal groepsfoto's. Daar was ik bij deze aanvraag ook van uitgegaan. Schrok wel toen ik later hoorde dat het om 52 personen zou gaan :-)

Gelukkig ging het om een grote groepsfoto en voor de rest van de tijd zou ik dan spontane foto's kunnen maken van de activiteiten. Dat klonk erg leuk! Alleen regende het die ochtend en zou het weer ook niet meer beter worden die dag, de groepsfoto van 52 moest binnen gemaakt worden in hun accommodatie. Maar dat is goed gekomen! Daarna konden de activiteiten onder een afdakje beginnen: Ballonnen werden er opgeblazen, frisbees vlogen door de lucht en er werd gelummeld. Erg gezellig, jong en oud vermaakten zich en waren fanatiek. Was het niet met het meedoen dan wel met aanmoedigen. Na een tijdje werd de frisbee gewoon in de regen naar elkaar overgegooid en werd er gevoetbald. Maar de druppels werden wel erg groot, tijd om binnen een spelletje te spelen.

De familie had het erg gezellig samen en volgens mij hadden ze die dag nog meer gepland staan samen. Deze familie zal zich wel vermaakt hebben, weer of geen weer!


Fotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekendFotograaf voor spontane foto's tijdens een familieweekend
592

Bekijk ook eens mijn andere blogjes