background

Zwangerschapsfotografie | Tilburg

07 november 2021


Ik ben gek op de herfst! Dus ik doe graag fotoshoots in dit jaargetij. Het leuke is dat dit een oud bruidspaar van ons is geweest en hun bruiloft in oktober ook het thema herfst had. Dus superleuk om een zwangerschapsshoot met ze te doen in een natuur vol met spannende kleuren.

Het is in dit seizoen wel zo dat de shoot vaker verplaatst moet worden omdat het weer niet meezit, maar we hadden geluk, het was droog en soms liet de zon zich zien. Jaren geleden had ik deze Lariks bomen een keer gezien en ik hoopte dat ze er weer zo kleurrijk bij zouden staan. Ze waren nog mooier dan ik in gedachte had! Maar ook de rest van het park had plekjes met herfstkleuren. Het werd een fotoshoot die helemaal in het thema van hun bruiloft paste. En ik heb weer een plekje ontdekt waar ik graag vaker wil komen om foto's te maken.


Zwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | TilburgZwangerschapsfotografie | Tilburg
595

Bekijk ook eens mijn andere blogjes