background

Baby fotoshoot met 9 weken | Brabant

Baby Cas

21 november 2021


Ik kreeg een mailtje van een trotse oma of ik een fotoshoot zou kunnen doen bij baby Cas. Erg leuk nieuws want Lotte en Roy had ik al eerder gefotografeerd tijdens een familie fotoshoot in 2018. En kijk ze nu met dit gezellige kereltje. 9 weken oud, net uit bed en erg vrolijk en nieuwsgierig.

De shoot zou eigenlijk eerder plaats vinden maar Roy kon onverwachts toch niet aanwezig zijn. De shoot werd een stuk later gepland omdat Cas ook nog aan zijn klompvoetje geopereerd moest worden. Lotte vond het ergens wel jammer omdat Cas dan geen prille baby meer zou zijn. Maar ook een baby van 9 weken is echt het fotograferen waard. Een kindje is dan meer wakker en er is meer interactie met de ouders. En die interactie was er bij Cas, hahaha wat een lekker tandeloos bekkie heeft hij. Lotte was een beetje bang dat hij tijdens de shoot misschien niet gezellig zou zijn, nou hij was het gezelligste in de kamer! Hij wist goed om te gaan met de aandacht, heerlijk op bed met papa en mama die hem vol liefde aankeken en daarna in de armen van mama en papa. Met andere woorden het was een hele gezellige shoot met Cas en zijn ouders. Op het laatst was hij er moe van!

Ik wens jou nog heel veel vrolijke momenten lieve Cas X


Baby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | BrabantBaby fotoshoot met 9 weken | Brabant
601

Bekijk ook eens mijn andere blogjes