Header Fotoshoot voor opa en oma bij de Beekse Bergen

Fotoshoot voor opa en oma bij de Beekse Bergen

02 april 2022


Deze familie had iets te vieren en ging daarom een weekend naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit samenzijn wilden ze graag vastgelegd hebben op de locatie waar ze verbleven, namelijk het Safari Resort. Een locatie waar ik vaker en graag kom om families te fotograferen.

Het idee was om het buiten te doen maar het was die dag wel erg koud in de ochtend voor de jongste. Een dag voor de shoot nam de moeder van de kinderen contact met mij op of daar een oplossing voor was. De Beekse Bergen heeft helaas geen binnen locatie waar je als familie terecht kan bij slecht weer, of je zou het in het huisje zelf moeten doen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nog nooit voor gekozen had omdat het erg beperkt is. Maar omdat het hier om een kleine familie ging heb ik het toch gedaan.

Het idee was om ook naar buiten te gaan als de zon even zou schijnen maar we hebben het achteraf allemaal binnen gedaan. Het verliep erg gezellig; eerst opa en oma samen op de bank en al snel kwamen hun kleinkinderen er ook bij, want die waren natuurlijk het hoofdonderwerp tijdens de shoot. Bij een shoot met kinderen binnen moet je ze ook hun ding laten doen. Lief lachen in de camera houden ze niet lang vol. Er werd geknuffeld, gek gedaan en gespeeld. Er zijn mooie momenten met de familie vastgelegd. Er zit zelfs een safari sfeertje in de foto's :-)


Fotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse BergenFotoshoot voor opa en oma bij de Beekse Bergen
612

Bekijk ook eens mijn andere blogjes