background

Zwangerschapsshoot in de duinen | Kaatsheuvel

Britt & Sajjan

09 mei 2022


In deze periode kom ik wekelijks in de Loonse en Drunense duinen voor fotoshoots maar meestal is dat in de ochtend. Dit was na een lange tijd weer een shoot in de avond. Wat een heerlijk sfeertje is er dan! De zon deed zo zijn best om door de wolken te schijnen en met mij waren Britt en Sajjan, aanstaande ouders van een nieuwe Waalwijkse burger.

Bij zich hadden ze ook een tas met daar in nog meer jurken! Helemaal leuk want als je niet kan kiezen kleed je je gewoon even om. Een andere jurk creƫert een hele andere foto. Ze begon met een lange zwarte chique jurk waar haar buik mooi in uitkwam. Na een paar foto's heeft ze een roze jurk aangedaan die ik met het licht van de zon weer geweldig vond, zeker als de zon er doorheen scheen. Ik was zo enthousiast dat de derde bijna vergeten werd maar ook deze heeft ze nog aan gehad. Een jurkje in de kleur van de duinen, een mooie tint in deze omgeving waarbij ik meer groen op de achtergrond gebruikt heb zodat deze kleur meer naar voren kwam.

Het was een gezellige shoot waarna Sajjan zei dat hij er eigenlijk niet zoveel zin in had, haha. Dat vind ik eerlijk. Het mooie is dat ik het niet gemerkt heb aan hem, hij deed met een gezellige lach mee. En Britt; die is goed in jurkjes kopen en mooi zijn op de foto's, laat dat maar aan haar over.


Zwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelZwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelZwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelZwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelZwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelZwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelZwangerschapsshoot in de duinen | KaatsheuvelZwangerschapsshoot in de duinen | Kaatsheuvel
614

Bekijk ook eens mijn andere blogjes