Header Familie fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen

Familie fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen

15 mei 2022


Ik krijg veel aanvragen voor familie fotoshoots en vaak is dat omdat ouders 40 of 50 jaar getrouwd zijn. Ook bij deze shoot in de Loonse en Drunense duinen! En naast de kleinkinderen waren er ook twee honden aanwezig want zeg nou zelf, die horen toch ook bij de familie!

Wel was er nog een twijfel of ze de honden mee moesten nemen. Honden kunnen het erg overnemen omdat ze er natuurlijk niets van begrijpen. Rustig zitten terwijl er zoveel interessants om je heen gebeurd is een moeilijke opgave. Maar ze mochten mee en deden gezellig mee. Zeker dicht naast de baasjes lopen zonder riem was natuurlijk een moeilijke opdracht maar ook deze foto's zijn er gemaakt. Nu zit ik allemaal complimenten te geven aan de honden. Natuurlijk ook complimenten voor de rest van de familie die het ook goed deden. Hou elkaar vast en lief lachen ging hun goed af. We hebben veel combinaties gemaakt wat een beetje moeilijker te verzinnen was omdat een familielid wat later kwam. Hierdoor waren we bijna een belangrijke foto vergeten, opa en oma met de kleinkinderen! Gelukkig was een kleinkind al zo oud dat hij deze nog op het eind bedacht. Opa en oma kunnen vol trots naar deze foto's kijken.


Familie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen
623

Bekijk ook eens mijn andere blogjes