Header Fotoshoot bij de Roestelberg | Kaatsheuvel

Fotoshoot bij de Roestelberg | Kaatsheuvel

27 mei 2022


Op een vrijdagavond later naar bed en dan gezellig met je ouders de duinen in. Edyn en haar broertje hadden daar wel zin in! Bij aankomst werden ze nog even in andere kleding gestoken maar daarna kon de shoot beginnen. Eerst ging ik voor de ga-daar-maar-zitten-foto en dat vonden ze prima, ze wisten ook een gezellige lach richting de camera te werpen.

Nu is het wel zo dat ik ze vaker voor de camera heb gehad, maar ik denk niet dat dit invloed heeft gehad. Die twee kids zitten gewoon lekker in hun vel en kunnen het samen goed vinden. Oké dat zal wel niet altijd zijn maar hé wie kon er wel goed met zijn broer of zus overweg toen ze nog jong waren? Na het zitten op de boomwortels hebben ze een stukje gelopen en gerend. Otis had zijn voetbal en kiepwagen nog mee en Edyn haar emmer en schepjes. In het avondzonnetje werd er even flink geschept, zandkoekjes gemaakt en zand verplaatst.

Otis had energie voor 10 en had nog even een F1 parcours uitgetekend en ging een renwedstrijd met zijn vader aan...leuk geprobeerd makker maar ik denk dat je nog een paar jaar ouder moet zijn. Edyn vond die renbaan ook wel interessant en legde haar schep ook even aan de kant om mee te doen. Het was weer een gezellige shoot met dit gezin! Ik heb ook al het eindproduct bij hun thuis gezien; ze maken er plaatjes van en breiden het elke keer uit met nieuwe foto's. Echt leuk om te zien!


Fotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | KaatsheuvelFotoshoot bij de Roestelberg | Kaatsheuvel
627

Bekijk ook eens mijn andere blogjes