Header Fotoshoot met huisdier

Fotoshoot met huisdier

Hond Kobus
06 juni 2022
Deze keer een fotoshoot met een huisdier die luistert naar de naam Kobus. En luisteren doet hij ook echt wel maar soms vind hij mensen een beetje spannend. Dat is ook de reden dat we naar een rustig plekje zijn gegaan. Anders waren we naar de honden loslooproute bij de Roestelberg gegaan maar het Lido in Waalwijk paste meer bij hem.


Zijn baasjes waren op doorreis naar hun vakantie bestemming in de Ardennen en maakte een stop in Waalwijk om op de foto te gaan met hun hond Kobus. Helemaal gewassen en fluffy begon hij aan de shoot al vond hij die grote zwarte camera wel een beetje spannend. Gezellig kwam hij bij zijn baasjes op een kleedje zitten en keek als een model naar de camera. Daarna mocht hij even alleen, waarbij er wel een plekje gezocht moest worden zodat hij niet achter het gras verdween want Kobus is niet zo groot en het gras stond goed hoog. :-)

Na een stukje lopen, braaf zitten en rennen werd er afgesloten met zwemmen! Dat was voor hem toch wel het leukste deel van de shoot. Zijn baasjes hadden al gezegd dat dit als laatst moest want veel zou er dan niet meer van hem overblijven. Oh, Kobus, je begon zo fluffy maar inderdaad, na het rennen door het water leek je inderdaad meer op een waterrat! Totaal een ander uiterlijk maar natuurlijk nog net zo knap.
Fotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdierFotoshoot met huisdier
624

Bekijk ook eens mijn andere blogjes