Header Loveshoot buiten in de natuur

Loveshoot buiten in de natuur

Jeanine en Janne
15 juni 2022
Jeanine en Janne wilden graag een loveshoot omdat ze later dit jaar gaan trouwen en zo zouden ze alvast aan onze camera's kunnen wennen. Bij hun bruiloft gaan we bij hun in de buurt foto's maken en daarom kozen ze er voor om de fotoshoot bij ons in de buurt te doen, namelijk landgoed Bosch & Duin in Udenhout.


Ook kozen ze een ander tijdstip voor de shoot, namelijk bij avondlicht! Daar zijn wij gek op. En ik schrijf deze keer in wij vorm omdat Michael mee ging. Normaal doe ik een fotoshoot bij Jullie Momenten Fotografie alleen, behalve als het gaat om een bruidspaar van ons. Want het is natuurlijk fijn om al beter kennis te maken met ons allebei.

Ze hadden die avond nog een ander setje kleding mee, helemaal top want je kan door andere kleding hele andere foto's krijgen. We liepen de duinen in en al snel kom je dan op een plekje waar de zon mooi door de bomen schijnt. Perfect voor een loopfoto. Makkie als model, gewoon lopen, beetje om je heen kijken, elkaar aankijken of richting de camera. Een must is natuurlijk wel dat je elkaar een hand geeft of in de armen neemt. En dat geldt niet alleen tijdens het lopen. Bij bijna elke foto moet je elkaar ergens vasthouden omdat dit het meeste de liefde laat zien. Het heet niet voor niets loveshoot. Jeanine en Janne hadden het al snel door! Handig want dadelijk zullen ze tijdens de shoot op hun bruiloft meteen elkaar al vasthouden. Al kan het op die dag een beetje wennen zijn als het een wijde jurk met sleep en sluier is, haha. Je kan dan niet zo dicht tegen elkaar staan. Een bruidsjurk vraagt zijn ruimte op.

Het was een gezellige shoot met jullie en wij kijken uit naar de bruiloft. Erg benieuwd wat jullie zullen dragen!
Loveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuurLoveshoot buiten in de natuur
629

Bekijk ook eens mijn andere blogjes