Header Zwangerschapsshoot buiten in de natuur

Zwangerschapsshoot buiten in de natuur

Roosmarijn en Robin

20 juni 2022


Dit zijn Roosmarijn en Robin, een bruidspaar die we nog geen jaar gelden bij Kinderdijk gefotografeerd hebben. Toen waren de molens een prachtige achtergrond. Deze keer wilden ze een shoot bij de Roestelberg in de Loonse en Drunense duinen. Een pittige klim voor een zwangere vrouw maar Roosmarijn beklom de 'berg' met stevige stappen.

Het is natuurlijk altijd leuk om een bruidspaar terug te zien, zeker in deze geheel andere levensfase. Robin was zijn slanke zelf gebleven en Roosmarijn had een prachtige ronde buik. Na een stukje lopen zijn we begonnen in een schaduwrijk hoekje met wat bomen op de achtergrond. Het poseren waren ze nog niet verleerd! Omdat Roosmarijn nog goed kon lopen zijn we wat verder de duinen in gegaan voor wat weidsere beelden en ander bomen op de achtergrond. Die twee doen het leuk bij molens en in de duinen, haha.

Maar goed, het is best gek om dit stukje te schrijven terwijl ik sinds een paar dagen weet dat ze ouders zijn geworden! Hoe leuk is dat om te horen. Zal hun dochtertje ook zo gek zijn op molens? Ze zal ze vast vaak gaan zien omdat ze in de buurt van Kinderdijk wonen. En de duinen vast ook, want een opa en oma wonen in Brabant. Roosmarijn en Robin ik wens jullie veel geluk met Noortje!


Zwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuurZwangerschapsshoot buiten in de natuur
628

Bekijk ook eens mijn andere blogjes