Header Fotoshoot met een kind en haar hond

Fotoshoot met een kind en haar hond

Kiki en Guinness

24 augustus 2022


Ik kreeg een leuke aanvraag voor een fotoshoot met een kind van 4; Kiki en hond Guinness! Dit was een verrassing voor de vader van het meisje. Meestal is een fotoshoot een last minute idee maar deze shoot was ruim op tijd gepland. Probleem is dan natuurlijk wel dat Kiki niets mocht verklappen voor een paar weken. :-)


Het fotograferen van deze twee was gelukkig in de ochtend want die dag was het erg warm. Kiki vond het erg leuk om te doen en Guinness deed zijn best om te doen wat er van hem verwacht werd. Ergens moeten zitten in de duinen, naast zijn kleine baasje voor een foto, is niet iets wat hij vaker moest doen en dat was een beetje vreemd voor hem. Ik zag tijdens het fotograferen wel meteen dat die twee een leuke band hebben samen. Kiki was heel lief voor hem en Guinness heel zacht bij haar.

Tijdens de shoot heb ik ook foto's gemaakt waarbij ze in de lens kijkt maar voor deze blog heb ik bewust foto's gekozen waarbij de band van deze twee meer naar voren komt. Beide aandacht voor elkaar in een mooi stukje natuur. Kiki en Guinness op avontuur in de Loonse en Drunense duinen. Een lieve serie beelden die gezellig in de kamer komen te hangen. Papa zal super trots zijn met dit cadeau.


fotoshoot met meisje en zwarte labrador bij de roestelberg in kaatsheuvel.meisje loopt samen met haar zwarte labrador hond door droog gras in de roestelberg in kaatsheuvelmeisje samen met haar zwarte labrador tijdens een fotoshoot bij de roestelberg in kaatsheuvelmeisje in gele jurk loopt door jonge berkenbomen samen met haar zwarte labrador hond in de loonse en drunense duinenmeisje loopt alleen met haar labrador door de loonse en drunense duinenmeisje in geel jurkje rent samen met haar zwarte labrador hond een heuvel af bij de roestelbergmeisje in geel jurkje geeft koekje aan zwarte labrador hond die op een boomstam leuntmeisje zit op de grond en leunt tegen haar zwarte labrador hond aan in de duinenmeisje zit op een zandheuvel en heeft haar arm om een zwarte labrador hond heen in de loonse en drunense duinen
650

Bekijk ook eens mijn andere blogjes