opa en oma met drie kleinkinderen op schoot hebben samen interactie

Fotograaf Beekse Bergen voor familie fotoshoot | Hilvarenbeek

19 september 2022
De familie komt samen bij de Beekse Bergen en waar maak je opa en oma altijd blij mee? Juist, met foto's! Ook deze familie boekte een fotoshoot bij mij toen ze bij het Safari Resort van de Beekse Bergen verbleven. Ze waren een dag ervoor al het park in geweest en nu wilden ze de dag beginnen met een gezellige fotoshoot.


Elke maand ben ik wel een paar keer voor een familieshoot op het Safari of Lake resort van de Beekse Bergen en elke seizoen ziet het er anders uit. De beplanting is daar zo dat je precies kan zien welk jaargetij je er bent. Bij deze fotoreportage zie je dat de herfst zich laat zien. Als okergeel en roestbruin dan in de kleding terugkomt oogt dat altijd super op de foto. Broer en zus hadden niets afgesproken maar kleurden erg goed bij deze fotoshoot.

Omdat ik er vaak ben weet ik ondertussen de leukste plekjes te vinden. Als het hoogzomer is zoek ik andere plekken op dan in de herfst. En het ligt er ook aan hoe oud de kinderen zijn en of we snel moeten kunnen schuilen als het weer wisselvallig is. Bij deze shoot was het laatste het geval, maar het verliep supergoed! We hebben foto's bij een tuintje met herfst kleuren gemaakt, op een gezellige steen en onder een rij bomen. En kijk, op de laatste foto zie je een paar druppels. Maar dat was nadat ik de hele familie een paar keer samen op de foto had gezet, per gezin met kindjes, opa en oma met kindjes, kindjes alleen, alle vrouwen, alle mannen, broer en zus, man en vrouw.....gewoon alle combinaties die ze graag op de foto wilden hebben.

Een gezellige fotoshoot waarna ze even konden eten en het park weer in konden. Zo hebben ze een fijne herinnering aan het weekend samenzijn met de familie.

familie met 9 personen poseren tijdens een fotoshoot bij de beekse bergenVader en moeder houden hun zoontje vast en kijken naar hem een fotoshoot bij de beekse bergenfamilie fotoshoot bij de beekse bergen in hilvarenbeekopa en oma met hun 3 kleinkinderen poseren samen op een steen en kijken richting de cameraopa en oma met hun drie kinderen zitten op een steen en hebben samen een interactieopa en oma kijken naar het kleine kindje op de schoot bij omajong gezin zittend tijdens een fotoshoot bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeekman en vrouw met hun zoon en dochter zitten samen op een steen en kijken lachend richting de cameraman en vrouw hebben interactie met hun zoon en dochtertje tijdens een fotoshooteen familie met drie kinderen lopen hand in hand door het safari resort in hilvarenbeekvader tilt zijn zoontje op en moeder staat erachter en kijkt lachend naar haar kindfotoshoot van een jong gezin bij het safari resort bij de beekse bergen in hilvarenbeekgezin met twee volwassen kinderen poseren voor de foto bij het safari resort bij de beekse bergen in hilvarenbeek.4 volwassen mensen lopen met op de voorgrond een kindje die een gek gezicht maaktman en vrouw poseren tijdens een fotoshoot bij het safari resort in hilvarenbeekman en vrouw lopen lachend richting de camera op een pad met bomen aan de zijkant.
645

Bekijk ook eens mijn andere blogjes