Opa en oma lopen hand in hand met de kleinkinderen tijdens een fotoshoot in de natuur bij De katjeskelder in Oosterhout.

Kleurrijke familie fotoshoot bij de Katjeskelder in Oosterhout

13 november 2022
Deze shoot was al in februari 2020 ingepland, zo stond hun weekendje samenzijn in april 2020 ook in hun agenda. Zoonlief zou met zijn vrouw uit Australiƫ komen, ect. Ik heb net even nog het mailtje gelezen om de datum goed te krijgen en toen schreef ze: We bestaan uit 9 volwassenen en 3 kinderen.


Deze shoot is natuurlijk verplaatst want in 2020 kon dit helaas niet plaatsvinden. Op 15 juni 2022 nam ze weer contact met mij op met een nieuwe datum. Het werd november! Deze keer ging het om 9 volwassen en 4 kinderen en een puppy. Deze familie was ondertussen groter geworden :-) Maar daar bleef het niet bij, een week voor de shoot kreeg ik de vraag of het erg was dat het ondertussen om 11 volwassenen en 4 kinderen en een pup ging. Haha, natuurlijk niet, alleen maar gezellig!


En eindelijk brak het weekend voor ze aan waarop ze samen in een huisje in de Katjeskelder te Oosterhout zaten. Ze had al rondgekeken voor een mooie plek. Iets wat eigenlijk niet echt nodig is want bij onbekende locaties kijk ik altijd op Google Maps. Daarnaast had ik al eerder dat jaar een fotoshoot op deze locatie gedaan en wist dat het goed zou komen omdat er veel natuur is. Het plekje dat ze uitgezocht had zag er goed uit, al snel konden we er met de shoot beginnen. Dat weer ook! Niet alleen fijn voor hun weekendje weg, ook voor de foto's was dit geweldig. De zon scheen prachtig door de herfstbladeren! Bij november denk ik al snel aan een shoot met jas of dikke trui maar ook de kinderen voelde zich comfortabel zonder een jas aan.


Het was erg gezellig en ik heb alle combinaties die geopperd werden kunnen fotograferen. Eindelijk, eindelijk hadden de trotse ouders, die ook de naam opa en oma dragen, foto's van hun dierbaren.

Een gezin poseert tijdens een fotoshoot in de natuur bij de Katjeskelder in Oosterhout.Een grote familie loopt tijdens een fotoshoot hand in hand door het bos in de herfst.Een grote familie met kleinkinderen poseert staand in de natuur bij de Katjeskelder in Oosterhout.Een foto van 4 kinderen die poseren in de natuur.Man en vrouw in de natuur van rond de 60 met armen om elkaar heen en lachen gelukkig.Fotoshoot in de herfst van gezin bij de Katjeskelder in Oosterhout.Twee jongetjes zitten op een kleedje in het zand.Jongetje en meisje neuzen samen en lachen vrolijk.Man houdt vrouw tijdens een fotoshoot in de natuur liefdevol van achteren vast en lachen samen gelukkig.Man en vrouw lopen met zwarte Labrador door de natuur.Vrouw zit op de grond in een bos samen met haar zwarte Labrador.Een fotoshoot van een gezin in de natuur bij de Katjeskelder in Oosterhout.Man en vrouw kijken elkaar lachend aan tijdens een fotoshoot in de Vrachelse Heide in Oosterhout.Vader met 2 volwassen kinderen poseren op een zonnige dag in de herfst.Man en vrouw houden elkaar liefdevol vast tijdens een fotoshoot op een zonnige dag in de herfst.Volwassen kinderen tijdens een fotoshoot bij de Katjeskelder in Oosterhout.Kleurrijke familie fotoshoot bij de Katjeskelder in OosterhoutJongetjes bouwen met takken een hut op een zonnige dag in de herfst.
658

Bekijk ook eens mijn andere blogjes