background

Fotoshoot met een gezin in de Efteling | Kaatsheuvel

01 maart 2023


Dit gezin is gek op de Efteling en komt er minstens één keer per jaar. Deze keer verbleven ze een paar dagen in Bosrijk en ze wilden een fotoshoot in de Efteling zelf voor een mooie herinnering. We hadden om 10:00 afgesproken in de speeltuin en toen ik er was appte ze mij dat ze bij de zweefmolen waren. Het was niet moeilijk om ze daar te vinden want ze waren de enige die bij de zweefmolen stonden. Wat was het er rustig!


De speeltuin lag er prachtig bij! De Efteling was nog helemaal winters gedecoreerd en de ochtendzon scheen over de kleine Anton Pieck huisjes heen. Op de foto kun je het idee krijgen dat het lekker warm was maar dat was echt niet het geval. De kinderen deden hun best om zo te kijken alsof ze het niet koud hadden. Na de speeltuin zijn we naar het land van Laaf gegaan en zeker bij de lachspiegels hadden de kinderen zich erg vermaakt. Ze leken soms op Langnek maar ook hun gezichten kregen de gekste vormen. De kou werd even vergeten op deze plek. De route ging verder via de speeltuin tussen het Land van Laaf en Villa Volta waar ik een paar foto's heb gemaakt waarna we naar het sprookjes bos zijn gegaan. Want een foto op een paddenstoel is een must-have als je in de Efteling bent geweest!

Ondertussen vond de jongste het wel erg koud worden maar wilde ze nog wel een keer op de foto op de Pardoes Promenade met Symbolica op de achtergrond. Dit is een erg druk stukje van de Efteling maar er zaten af en toe gaten tussen de bezoekers zodat deze foto gemaakt kon worden. Een mooie afsluitende foto waarna ze hun jas weer aan konden doen en deze de hele dag aan konden houden. De dag was nog lang dus ze konden nog genieten van hun laatste dagje in de Efteling.
Fotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | KaatsheuvelFotoshoot met een gezin in de Efteling | Kaatsheuvel
666

Bekijk ook eens mijn andere blogjes