Header Familie fotoshoot cadeau voor moeder

Familie fotoshoot cadeau voor moeder

01 mei 2023
Deze moeder, die ook de naam oma mag dragen, werd op haar verjaardag verrast toen ze thuis kwam. Ze moest zich omkleden want ze had een fotoshoot met de familie cadeau gekregen en die shoot zou die middag plaatsvinden. Een fotoshoot met kinderen, kleinkinderen en honden. De hele familie zou die middag op de foto gaan op een fijn plekje in Rijen. En als je een moeder blij wil maken moet je dat met een fotoshoot doen, meestal hebben ze daar ook al heel lang om gevraagd.


Ik stond al op de parkeerplaats en had al een rondje gelopen op de voor mij nog onbekende locatie. Maar al snel wist ik dat het hier wel goed zou komen. De familie arriveerde, kinderen en honden stapte uit de auto's en natuurlijk de nog een beetje beduusde jarige job. Iedereen had er zin, al was het bij de jongste niet voor het maken van de fotoshoot maar meer om het samen zijn op deze fijne locatie met zand en stokken 😉 Het werd een gezellige shoot waarbij de honden er eigenlijk niets van begrepen, de jongste liever door het zand rende en de oudere kinderen gezellig meededen al had ik gehoord dat ze er niet echt van hielden. Nou, complimenten voor het toch meedoen. Het oudste meisje vindt fotograferen ook erg leuk en deed geweldig mee. Tijdens de shoot heb ik verschillende samenstellingen gefotografeerd en natuurlijk ook de honden met hun baasjes.

Deze moeder heeft een mooi cadeau gehad waar ze veel kijkplezier van zal hebben.

Familie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moederFamilie fotoshoot cadeau voor moeder
675

Bekijk ook eens mijn andere blogjes