background

Loveshoot bij Strijp-S in Eindhoven

Rianne & Bart

13 mei 2017


Voor deze loveshoot waren wij bij Strijp-S in Eindhoven, een bruisende en ruwe industriƫle plek. Rianne en Bart gaan in september trouwen, een bruiloft in een geheel andere setting namelijk een landelijke locatie. Om vast aan de camera te wennen boekten ze bij ons deze fotoshoot op deze toffe locatie waar veel verschillende mensen samenkomen. Zeker op die dag want het zonnetje scheen heerlijk!

Wij zijn op ons gemakje over het terrein gelopen en op de gave plekjes Rianne en Bart laten zitten of staan. Natuurlijk is het niet zomaar staan of zitten, we geven altijd kleine instructies van wat we voor ogen hebben. Daarna moet je als verliefd stel eigenlijk alleen nog maar oog voor elkaar hebben, alsof wij er niet bij zijn. Dat ging deze twee erg goed af! In het begin misschien even wennen maar er was zoveel gaande op die locatie dat je er echt niet opvalt.

Het is een fijn reeksje geworden. En dan in september gaan we voor de romantische stijl, hun bruiloft tussen de druivenranken. Leuk, wij hebben er zin in!


Loveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in EindhovenLoveshoot bij Strijp-S in Eindhoven
284

Rianne & Bart's adresjes

Locatie:Strijp-S

Bekijk ook eens mijn andere blogjes