background

Zwangerschapsfotografie in Noord Brabant

27 januari 2018


Matthijs wordt grote broer! Mama's buik groeit goed en dit leuke moment wilden ze graag op de foto laten zetten. Zelf kwamen ze met het natuurgebied Surae; een wisselend landschap bij Dorst in Brabant. Super leuk natuurlijk omdat ik daar vaker ben geweest en nog lang niet ben uitgekeken in dit gebied. Matthijs was er ook al eerder geweest en wees ons de weg naar het hek en een omgevallen boom :-)

Het hek hadden we al snel gevonden en we liepen zo richting de omgevallen boom. Bij mooie plekjes stopten we even voor een paar foto's! Het was eind januari maar gelukkig niet te ijzig koud. Matthijs vertelde ondertussen wijze woorden en verwijderde takjes van de weg want dan kon iedereen er door. Eenmaal bij de boomstam aangekomen vond hij het niet nodig om daar op de foto te gaan. Begrijpelijk want dat was zijn doel ook helemaal niet; hij wilde hem laten zien en er langs heen lopen. Even later is hij op de foto geweest met de echo, heeft naar het hartje geluisterd met de stethoscoop en op een andere boomstronk gezeten. Met andere woorden vond hij het fotograferen prima en liet tussendoor zien dat hij goed kan sjouwen met takken. Nadien werd er warme chocomel voorgesteld maar hij koos voor appelsap met een lekkere koek! Wel verdiend voor deze kleine man die dadelijk grote broer is!


Familiefoto van jong gezin bij Surae in DorstZwangere vrouw poseert tussen bomenJongetje loopt door de bossenPortret van een jongetjeJongetje met speelgoed stethoscoop op zwangerenbuik van vrouwFamiliefoto van jong gezin bij Surae in DorstZwangere vrouw poseert tussen bomenJongetje buiten in de armen van vrouw met echo in zijn handenPortret van een jongetje op boomstam met echo in zijn handFamiliefoto van jong gezin bij Surae in DorstFamiliefoto van jong gezin bij Surae in DorstZwangerschapsfotografie in Noord BrabantZwangerschapsfotografie in Noord BrabantFamiliefoto van jong gezin bij Surae in DorstFamiliefoto van jong gezin bij Surae in DorstZwangerschapsfotografie in Noord BrabantKlein jongetje speelt in bos met tak
342

Bekijk ook eens mijn andere blogjes