Zwangerschapsfotografie in Noord Brabant

Scroll naar beneden

27 januari 2018

Matthijs wordt grote broer! Mama's buik groeit goed en dit leuke moment wilden ze graag op de foto laten zetten. Zelf kwamen ze met het natuurgebied Surae; een wisselend landschap bij Dorst in Brabant. Super leuk natuurlijk omdat ik daar vaker ben geweest en nog lang niet ben uitgekeken in dit gebied. Matthijs was er ook al eerder geweest en wees ons de weg naar het hek en een omgevallen boom :-)

Het hek hadden we al snel gevonden en we liepen zo richting de omgevallen boom. Bij mooie plekjes stopten we even voor een paar foto's! Het was eind januari maar gelukkig niet te ijzig koud. Matthijs vertelde ondertussen wijze woorden en verwijderde takjes van de weg want dan kon iedereen er door. Eenmaal bij de boomstam aangekomen vond hij het niet nodig om daar op de foto te gaan. Begrijpelijk want dat was zijn doel ook helemaal niet; hij wilde hem laten zien en er langs heen lopen. Even later is hij op de foto geweest met de echo, heeft naar het hartje geluisterd met de stethoscoop en op een andere boomstronk gezeten. Met andere woorden vond hij het fotograferen prima en liet tussendoor zien dat hij goed kan sjouwen met takken. Nadien werd er warme chocomel voorgesteld maar hij koos voor appelsap met een lekkere koek! Wel verdiend voor deze kleine man die dadelijk grote broer is!
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Zwangere vrouw poseert tussen bomen
Jongetje loopt door de bossen
Portret van een jongetje
Jongetje met speelgoed stethoscoop op zwangerenbuik van vrouw
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Zwangere vrouw poseert tussen bomen
Jongetje buiten in de armen van vrouw met echo in zijn handen
Portret van een jongetje op boomstam met echo in zijn hand
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Zwangerschapsfotografie in Noord Brabant
Zwangerschapsfotografie in Noord Brabant
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Familiefoto van jong gezin bij Surae in Dorst
Zwangerschapsfotografie in Noord Brabant
Klein jongetje speelt in bos met tak
Zwangere vrouw poseert tussen bomen
Portret van een jongetje in het bos
342

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Verliefd stel staan samen tegen een boom.

Loveshoot in Kaatsheuvel

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Alice is zwanger! En niet een beetje zwanger. Nee, dubbel zo zwanger want in deze mooie buik zitten twee jongens. Deze periode wilden ze graag vastleggen door middel van een zwangerschap fotoshoot en ze kwamen mijn kant op voor een fotoreportage in de Loonse en Drunense Duinen van Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →