Loveshoot in de Drunense Duinen

Scroll naar beneden

Ilse & Mark

23 april 2018

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat zonnetje erbij was het er weer prachtig!

Terwijl we het over hun bruiloft hadden zijn we ondertussen verschillende hoekjes ingedoken voor foto's. Wij vragen ons soms af wat ze wel niet van ons denken! Wij kunnen opeens iets zien en duiken dan achter bosjes, gaan op de grond liggen of klimmen ergens op. Met de zon mee, tegen de zon in, van ver weg of dichtbij.

Ilse en Mark vonden het allemaal prima en namen de plekken die wij voor hun bedacht hadden meteen in en wisten al snel hoe ze moesten gaan staan. We hebben een goed stuk gelopen waarbij Michael zich hardop afvroeg of we de weg nog wel terug zouden vinden. In dit grote natuurgebied blijft het maar mooi zijn en loop je zo jezelf kwijt.

Dit aanstaande bruidspaar heeft nu een leuke reeks foto's en ze weten nu hoe wij als fotografen zijn. Dat geldt natuurlijk ook andersom. Nog even en dan zien wij ze in andere kleding; ik ben benieuwd of Ilse dan nog zo snel loopt ;-) Tot dan, wij hebben er zin in!
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
369

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Verliefd stel staan samen tegen een boom.

Loveshoot in Kaatsheuvel

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.....
lees verder →