Loveshoot in de Drunense Duinen

Scroll naar beneden

Ilse & Mark

23 april 2018

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat zonnetje erbij was het er weer prachtig!

Terwijl we het over hun bruiloft hadden zijn we ondertussen verschillende hoekjes ingedoken voor foto's. Wij vragen ons soms af wat ze wel niet van ons denken! Wij kunnen opeens iets zien en duiken dan achter bosjes, gaan op de grond liggen of klimmen ergens op. Met de zon mee, tegen de zon in, van ver weg of dichtbij.

Ilse en Mark vonden het allemaal prima en namen de plekken die wij voor hun bedacht hadden meteen in en wisten al snel hoe ze moesten gaan staan. We hebben een goed stuk gelopen waarbij Michael zich hardop afvroeg of we de weg nog wel terug zouden vinden. In dit grote natuurgebied blijft het maar mooi zijn en loop je zo jezelf kwijt.

Dit aanstaande bruidspaar heeft nu een leuke reeks foto's en ze weten nu hoe wij als fotografen zijn. Dat geldt natuurlijk ook andersom. Nog even en dan zien wij ze in andere kleding; ik ben benieuwd of Ilse dan nog zo snel loopt ;-) Tot dan, wij hebben er zin in!
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
Loveshoot in de Drunense Duinen
369

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsfotografie in de natuur

Zwangerschapsfotografie in de natuur

Roxanne is zwanger! Een prachtige ronde buik is het bewijs ervan en omdat het iets bijzonders is wilde ze graag een zwangerschapsshoot. Het grappig is dat ze al op internet had rondgekeken voor een fotograaf en toen later bedacht dat haar bruidsfotograaf ook zwangerschappen fotografeert. ;-)....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →