Loveshoot in de Drunense Duinen

Scroll naar beneden

Ilse & Mark

23 april 2018

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat zonnetje erbij was het er weer prachtig!

Terwijl we het over hun bruiloft hadden zijn we ondertussen verschillende hoekjes ingedoken voor foto's. Wij vragen ons soms af wat ze wel niet van ons denken! Wij kunnen opeens iets zien en duiken dan achter bosjes, gaan op de grond liggen of klimmen ergens op. Met de zon mee, tegen de zon in, van ver weg of dichtbij.

Ilse en Mark vonden het allemaal prima en namen de plekken die wij voor hun bedacht hadden meteen in en wisten al snel hoe ze moesten gaan staan. We hebben een goed stuk gelopen waarbij Michael zich hardop afvroeg of we de weg nog wel terug zouden vinden. In dit grote natuurgebied blijft het maar mooi zijn en loop je zo jezelf kwijt.

Dit aanstaande bruidspaar heeft nu een leuke reeks foto's en ze weten nu hoe wij als fotografen zijn. Dat geldt natuurlijk ook andersom. Nog even en dan zien wij ze in andere kleding; ik ben benieuwd of Ilse dan nog zo snel loopt ;-) Tot dan, wij hebben er zin in!
Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen Loveshoot in de Drunense Duinen
369

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot met baby en peuter

Fotoshoot met baby en peuter

Soms kan het een uitdaging zijn om een baby en een peuter te fotograferen. Baby Kaj vond het eigenlijk wel prima maar peuter Zoë vond van niet. "Nee" had je, "ja" kon je krijgen maar kon alsnog veranderen in een "nee". En bij een gezinsshoot met kinderen van deze leeftijd wil ik ook niet te veel poseren, dat vinden kinderen niet leuk. Foto's met interactie zijn veel leuker bij jonge kinderen.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | oss

Day In The Life fotografie | oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →