Header Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse, Niels en baby Ties
22 augustus 2019
Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.


We hadden al een week eerder een afspraak staan maar omdat Ties toen onder de pukkeltjes zat hebben we het een weekje verplaatst. En daar lag het mannetje, tevreden in de box en helemaal klaar voor de fotoshoot. En hij deed het geweldig! Nieuwsgierig keek hij naar het geklik en de aandacht die hij kreeg kon hij erg goed hebben. Op het grote bed van zijn ouders werd hij geknuffeld en lief toe gesproken; "prima te doen zo'n fotoshoot", moet hij gedacht hebben. Het nieuwe huis van Ilse en Niels is erg licht en in elke kamer konden er foto's gemaakt worden. Zo ook op zijn stoere eigen kamertje. Wat een heerlijk kamertje waar hij later lekker kan spelen.

Aan het eind vond hij het wel tijd voor een flesje. Hij begon er gulzig aan maar bedacht zich later dat hij toch te moe is om te drinken. Ilse legde hem in zijn bedje en zijn ogen vielen al snel dicht. Toch best vermoeiend hè Ties een fotoshoot :-)
Fotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | Bergeijk
484

Bekijk ook eens mijn andere blogjes