background

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse, Niels en baby Ties

22 augustus 2019


Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.

We hadden al een week eerder een afspraak staan maar omdat Ties toen onder de pukkeltjes zat hebben we het een weekje verplaatst. En daar lag het mannetje, tevreden in de box en helemaal klaar voor de fotoshoot. En hij deed het geweldig! Nieuwsgierig keek hij naar het geklik en de aandacht die hij kreeg kon hij erg goed hebben. Op het grote bed van zijn ouders werd hij geknuffeld en lief toe gesproken; "prima te doen zo'n fotoshoot", moet hij gedacht hebben. Het nieuwe huis van Ilse en Niels is erg licht en in elke kamer konden er foto's gemaakt worden. Zo ook op zijn stoere eigen kamertje. Wat een heerlijk kamertje waar hij later lekker kan spelen.

Aan het eind vond hij het wel tijd voor een flesje. Hij begon er gulzig aan maar bedacht zich later dat hij toch te moe is om te drinken. Ilse legde hem in zijn bedje en zijn ogen vielen al snel dicht. Toch best vermoeiend hè Ties een fotoshoot :-)


Fotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | BergeijkFotoshoot van een jong gezin | Bergeijk
484

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Vriendinnen tijdens een fotoshoot.

Vriendinnen fotoshoot in Breda

Linda gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen hadden op de vrijgezellendag een fotoshoot in Breda geregeld. Het bleef niet bij 1 dag; ze hadden het vrijgezellenfeest namelijk verdeeld over twee dagen! Ze namen het er van :-)....
lees verder →
Fotoshoot op 1,5 meter afstand tijdens de Corona.

Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

De Noordkade in Veghel is een geweldige plek voor een stoere fotoshoot want er zijn veel hoekjes die als een gave achtergrond fungeren. Voor de zekerheid was de binnenlocatie ook gereserveerd. Erg slim want de avond ervoor leek het er op dat de regen niet meer zou stoppen.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02