background

Familie fotoshoot in de herfst

Thania, Pieter en Otis

27 oktober 2019


De natuur heeft in de herfst prachtige kleuren en deze worden helemaal versterkt door opvallende kleuren die je kan dragen tijdens een fotoshoot. Thania en Pieter zijn daar erg goed in want tijdens hun zwangerschapsshoot hadden ze ook een fijne combinatie van kleuren aangetrokken. Een shoot die toen plaats vond in de lente, maar deze keer in een ander seizoen én met een mooie verrijking; hun zoontje Otis!

We hadden bij dezelfde locatie afgesproken; De Loonsche en Drunense Duinen in Kaatsheuvel. Deze keer was het aan Pieter om de heuvel op te klimmen met wat extra gewicht. Otis hing lekker tegen papa aan en keek observerend rond in zijn schattige truitje. Er zat een verkoudheid dwars bij hem waardoor hij minder de goedlachse knul was. Die ochtend had hij ook al een paar keer ontroostbaar gehuild; arm mannetje. Tijdens de shoot heb ik een schattig mannetje voor mij die lekker bij papa en mama zat terwijl hij mijn camera wel erg interessant vond. Alles was prima: Het zitten, het lopen en de lieve knuffels die hij van papa en mama ontving. Zelfs het alleen liggen op het kleedje kon hij prima hebben en hij wierp daarbij een paar tandloze lachjes naar zijn vader die gek deed. Na een klein rondje lopen, eentje die we ongeveer ook gelopen hadden tijdens de zwangerschapsshoot, eindigde de reportage op dezelfde plek. In april ging toen de zon onder, maar deze keer meldde Otis zich omdat het tijd was voor een voeding.

Makker je hebt het erg goed gedaan! Het was erg leuk om je op de foto te zetten met papa en mama. Ik wens jullie veel geluk samen!


Fotoshoot van baby in de herfst.Mama met baby bij een boom met herfstkleur.Papa lacht om baby die opeens op zijn vingers bijt.Ontspannen familie fotoshoot in de herfst.Happy baby in bordeaux rood truitje.Familieshoot in de herfst.Ongedwongen familie fotoshoot met herfst kleuren.Gezinsfotoshoot in de herfst.Gezin loopt met baby voor een boom met herfstkleuren.Ouders knuffelen met baby bij een gezellige fotoshoot.Baby wordt in de lucht gegooid door papa tijdens een fotoshoot op locatie
499

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniëlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot in Dongen

Babyshoot in Dongen

Dit is baby Hannah! Een nieuwe burger van Dongen. Eind juli kreeg ik al een mailtje van haar ouders dat ze een meisje verwachten en dat ze een babyshoot bij hun thuis wilden. Er werd meteen een datum geprikt en zo reed ik begin oktober naar Dongen om de nieuwe spruit van Angelique en Sander te fotograferen.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02