background

Familie fotoshoot in de herfst

Thania, Pieter en Otis

27 oktober 2019


De natuur heeft in de herfst prachtige kleuren en deze worden helemaal versterkt door opvallende kleuren die je kan dragen tijdens een fotoshoot. Thania en Pieter zijn daar erg goed in want tijdens hun zwangerschapsshoot hadden ze ook een fijne combinatie van kleuren aangetrokken. Een shoot die toen plaats vond in de lente, maar deze keer in een ander seizoen én met een mooie verrijking; hun zoontje Otis!

We hadden bij dezelfde locatie afgesproken; De Loonsche en Drunense Duinen in Kaatsheuvel. Deze keer was het aan Pieter om de heuvel op te klimmen met wat extra gewicht. Otis hing lekker tegen papa aan en keek observerend rond in zijn schattige truitje. Er zat een verkoudheid dwars bij hem waardoor hij minder de goedlachse knul was. Die ochtend had hij ook al een paar keer ontroostbaar gehuild; arm mannetje. Tijdens de shoot heb ik een schattig mannetje voor mij die lekker bij papa en mama zat terwijl hij mijn camera wel erg interessant vond. Alles was prima: Het zitten, het lopen en de lieve knuffels die hij van papa en mama ontving. Zelfs het alleen liggen op het kleedje kon hij prima hebben en hij wierp daarbij een paar tandloze lachjes naar zijn vader die gek deed. Na een klein rondje lopen, eentje die we ongeveer ook gelopen hadden tijdens de zwangerschapsshoot, eindigde de reportage op dezelfde plek. In april ging toen de zon onder, maar deze keer meldde Otis zich omdat het tijd was voor een voeding.

Makker je hebt het erg goed gedaan! Het was erg leuk om je op de foto te zetten met papa en mama. Ik wens jullie veel geluk samen!


Fotoshoot van baby in de herfst.Mama met baby bij een boom met herfstkleur.Papa lacht om baby die opeens op zijn vingers bijt.Ontspannen familie fotoshoot in de herfst.Happy baby in bordeaux rood truitje.Familieshoot in de herfst.Ongedwongen familie fotoshoot met herfst kleuren.Gezinsfotoshoot in de herfst.Gezin loopt met baby voor een boom met herfstkleuren.Ouders knuffelen met baby bij een gezellige fotoshoot.Baby wordt in de lucht gegooid door papa tijdens een fotoshoot op locatie
499

Bekijk ook eens mijn andere blogjes