background

Familie fotoshoot in de herfst

Thania, Pieter en Otis

27 oktober 2019

De natuur heeft in de herfst prachtige kleuren en deze worden helemaal versterkt door opvallende kleuren die je kan dragen tijdens een fotoshoot. Thania en Pieter zijn daar erg goed in want tijdens hun zwangerschapsshoot hadden ze ook een fijne combinatie van kleuren aangetrokken. Een shoot die toen plaats vond in de lente, maar deze keer in een ander seizoen én met een mooie verrijking; hun zoontje Otis!

We hadden bij dezelfde locatie afgesproken; De Loonsche en Drunense Duinen in Kaatsheuvel. Deze keer was het aan Pieter om de heuvel op te klimmen met wat extra gewicht. Otis hing lekker tegen papa aan en keek observerend rond in zijn schattige truitje. Er zat een verkoudheid dwars bij hem waardoor hij minder de goedlachse knul was. Die ochtend had hij ook al een paar keer ontroostbaar gehuild; arm mannetje. Tijdens de shoot heb ik een schattig mannetje voor mij die lekker bij papa en mama zat terwijl hij mijn camera wel erg interessant vond. Alles was prima: Het zitten, het lopen en de lieve knuffels die hij van papa en mama ontving. Zelfs het alleen liggen op het kleedje kon hij prima hebben en hij wierp daarbij een paar tandloze lachjes naar zijn vader die gek deed. Na een klein rondje lopen, eentje die we ongeveer ook gelopen hadden tijdens de zwangerschapsshoot, eindigde de reportage op dezelfde plek. In april ging toen de zon onder, maar deze keer meldde Otis zich omdat het tijd was voor een voeding.

Makker je hebt het erg goed gedaan! Het was erg leuk om je op de foto te zetten met papa en mama. Ik wens jullie veel geluk samen!

Fotoshoot van baby in de herfst.Mama met baby bij een boom met herfstkleur.Papa lacht om baby die opeens op zijn vingers bijt.Ontspannen familie fotoshoot in de herfst.Happy baby in bordeaux rood truitje.Familieshoot in de herfst.Ongedwongen familie fotoshoot met herfst kleuren.Gezinsfotoshoot in de herfst.Gezin loopt met baby voor een boom met herfstkleuren.Ouders knuffelen met baby bij een gezellige fotoshoot.Baby wordt in de lucht gegooid door papa tijdens een fotoshoot op locatie
499

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotograaf | Noord Brabant

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant

Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant

Een zwangerschapsshoot in Brabant met een stel die wij al in eerdere levensfases gefotografeerd hebben! Deze keer met hun lieve hond Odie en hun nog lievere zoontje Mathis. Mathis was zeker niet verlegen maar had wel 1 duidelijke wens: Dicht tegen papa aan blijven :-) En Odie...ach die was gewoon even lekker hond en rende rond achter de andere honden aan. Maar nog steeds goed luisteren naar de bazen als het even moest!....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →