background

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Baby Elin

11 januari 2020


De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)

Het was even aftasten welke tijd het beste zou uitkomen voor de shoot maar 09:45 was perfect want toen ik aankwam lag ze rustig rond te kijken vanuit haar bedje terwijl haar moeder naast haar zat. Omdat ze zo tevreden was en niet huilde voor een flesje werd er een badje voor haar klaargemaakt. Arlette kleedde Elin uit en papa Robbert zorgde ervoor dat het badje gevuld werd en het water op het juiste temperatuur was. Helemaal ontspannen lag ze in het water, al vond ze het wassen en het eruit gehaald worden het minste onderdeel van deze activiteit. Daarna vond ze dat het tijd werd voor het flesje die al voor haar klaar stond. Met grote slokken dronk ze deze leeg waarbij ze boertjes laten verloren energie vond en totaal onnodig. Ze kon ondertussen de aandacht van haar ouders goed hebben en genoot van de gezelligheid op het bed van papa en mama. Daar poseerde ze even alleen en daarna nog in de armen van haar ouders. Beneden liet ze nog even haar kunnen zien op haar speelkleed en ontving ze nog knuffels op de bank, waarna we bij het volgende onderdeel kwamen: Naar bed. Dit deed ze ook verbeeldig! Ze zou zo mee kunnen doen aan een reclamefilmpje.

Lieve Elin, wat heb jij mij veel laten zien in een uur. Ik vond het erg gezellig om een kijkje te nemen bij jou thuis. Heel veel geluk samen. X


Newborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | Oisterwijk
507

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →
Ouders met baby in herfstkleuren.

Familie fotoshoot in de herfst

De natuur heeft in de herfst prachtige kleuren en deze worden helemaal versterkt door opvallende kleuren die je kan dragen tijdens een fotoshoot. Thania en Pieter zijn daar erg goed in want tijdens hun zwangerschapsshoot hadden ze ook een fijne combinatie van kleuren aangetrokken. Een shoot die toen plaats vond in de lente, maar deze keer in een ander seizoen én met een mooie verrijking; hun zoontje Otis!....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02