Header Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Baby Elin
11 januari 2020
De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)


Het was even aftasten welke tijd het beste zou uitkomen voor de shoot maar 09:45 was perfect want toen ik aankwam lag ze rustig rond te kijken vanuit haar bedje terwijl haar moeder naast haar zat. Omdat ze zo tevreden was en niet huilde voor een flesje werd er een badje voor haar klaargemaakt. Arlette kleedde Elin uit en papa Robbert zorgde ervoor dat het badje gevuld werd en het water op het juiste temperatuur was. Helemaal ontspannen lag ze in het water, al vond ze het wassen en het eruit gehaald worden het minste onderdeel van deze activiteit. Daarna vond ze dat het tijd werd voor het flesje die al voor haar klaar stond. Met grote slokken dronk ze deze leeg waarbij ze boertjes laten verloren energie vond en totaal onnodig. Ze kon ondertussen de aandacht van haar ouders goed hebben en genoot van de gezelligheid op het bed van papa en mama. Daar poseerde ze even alleen en daarna nog in de armen van haar ouders. Beneden liet ze nog even haar kunnen zien op haar speelkleed en ontving ze nog knuffels op de bank, waarna we bij het volgende onderdeel kwamen: Naar bed. Dit deed ze ook verbeeldig! Ze zou zo mee kunnen doen aan een reclamefilmpje.

Lieve Elin, wat heb jij mij veel laten zien in een uur. Ik vond het erg gezellig om een kijkje te nemen bij jou thuis. Heel veel geluk samen. X
Newborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | Oisterwijk
507

Bekijk ook eens mijn andere blogjes