background

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Baby Elin

11 januari 2020


De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)

Het was even aftasten welke tijd het beste zou uitkomen voor de shoot maar 09:45 was perfect want toen ik aankwam lag ze rustig rond te kijken vanuit haar bedje terwijl haar moeder naast haar zat. Omdat ze zo tevreden was en niet huilde voor een flesje werd er een badje voor haar klaargemaakt. Arlette kleedde Elin uit en papa Robbert zorgde ervoor dat het badje gevuld werd en het water op het juiste temperatuur was. Helemaal ontspannen lag ze in het water, al vond ze het wassen en het eruit gehaald worden het minste onderdeel van deze activiteit. Daarna vond ze dat het tijd werd voor het flesje die al voor haar klaar stond. Met grote slokken dronk ze deze leeg waarbij ze boertjes laten verloren energie vond en totaal onnodig. Ze kon ondertussen de aandacht van haar ouders goed hebben en genoot van de gezelligheid op het bed van papa en mama. Daar poseerde ze even alleen en daarna nog in de armen van haar ouders. Beneden liet ze nog even haar kunnen zien op haar speelkleed en ontving ze nog knuffels op de bank, waarna we bij het volgende onderdeel kwamen: Naar bed. Dit deed ze ook verbeeldig! Ze zou zo mee kunnen doen aan een reclamefilmpje.

Lieve Elin, wat heb jij mij veel laten zien in een uur. Ik vond het erg gezellig om een kijkje te nemen bij jou thuis. Heel veel geluk samen. X


Newborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | Oisterwijk
507

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Dit zijn Danielle en Brian, in volle verwachting van hun kindje! We hadden bij de Roestelberg in Kaatsheuvel afgesproken op een maandagmorgen; ik kende ze niet maar ik pikte ze er zo tussen uit. Ten eerste omdat ze geen hond bij zich hadden zoals de rest van de mensen daar en ten tweede natuurlijk door de mooie ronde buik van Danielle :-)....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02