background

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Baby Elin

11 januari 2020


De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)

Het was even aftasten welke tijd het beste zou uitkomen voor de shoot maar 09:45 was perfect want toen ik aankwam lag ze rustig rond te kijken vanuit haar bedje terwijl haar moeder naast haar zat. Omdat ze zo tevreden was en niet huilde voor een flesje werd er een badje voor haar klaargemaakt. Arlette kleedde Elin uit en papa Robbert zorgde ervoor dat het badje gevuld werd en het water op het juiste temperatuur was. Helemaal ontspannen lag ze in het water, al vond ze het wassen en het eruit gehaald worden het minste onderdeel van deze activiteit. Daarna vond ze dat het tijd werd voor het flesje die al voor haar klaar stond. Met grote slokken dronk ze deze leeg waarbij ze boertjes laten verloren energie vond en totaal onnodig. Ze kon ondertussen de aandacht van haar ouders goed hebben en genoot van de gezelligheid op het bed van papa en mama. Daar poseerde ze even alleen en daarna nog in de armen van haar ouders. Beneden liet ze nog even haar kunnen zien op haar speelkleed en ontving ze nog knuffels op de bank, waarna we bij het volgende onderdeel kwamen: Naar bed. Dit deed ze ook verbeeldig! Ze zou zo mee kunnen doen aan een reclamefilmpje.

Lieve Elin, wat heb jij mij veel laten zien in een uur. Ik vond het erg gezellig om een kijkje te nemen bij jou thuis. Heel veel geluk samen. X


Newborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | OisterwijkNewborn fotoshoot | Oisterwijk
507

Bekijk ook eens mijn andere blogjesSilhoutette foto van ouders met hun pasgeboren baby.

Lifestyle baby fotoshoot thuis

Ik had weer een leuke baby fotoshoot thuis bij Patty en Gerrit! Deze keer was ik er voor baby Nika, op de foto's precies 2 weken oud. Daarnaast dwarrelde hun oudste dochter Sanna van bijna drie jaar rond. Die mijn aanwezigheid prima vond maar soms duidelijk zei dat ze niet op de foto wilde op een manier alsof ik haar een prikje kwam geven.....
lees verder →
Fotoshoot van jong gezin bij het gouden uur.

Zwangerschapsshoot in het gouden uur

Ik ben echt gek op fotoshoots in het gouden uur, wat is het licht dan prachtig! Zo ook bij de zwangerschapsshoot van Daniƫlle en Niels die ik in de Loonse en Drunense Duinen had. Eigenlijk is het dan al bedtijd voor peuter Guus, maar omdat eind april het licht pas om 19:30 prachtig te worden mocht hij wat langer op blijven :-)....
lees verder →
Newborn fotoshoot thuis in Kaatsheuvel.

Newborn fotoshoot in Kaatsheuvel

Eind april had ik een hele toffe zwangerschapsshoot met dit jonge gezin in de Drunense Duinen en kijk, daar is de kleine Max! Een lang slank mannetje met de looks van zijn vader.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02