Header Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Danielle en Brian
17 februari 2020
Dit zijn Danielle en Brian, in volle verwachting van hun kindje! We hadden bij de Roestelberg in Kaatsheuvel afgesproken op een maandagmorgen; ik kende ze niet maar ik pikte ze er zo tussen uit. Ten eerste omdat ze geen hond bij zich hadden zoals de rest van de mensen daar en ten tweede natuurlijk door de mooie ronde buik van Danielle :-)


De Roestelberg is een plek waar ik vaker kom en elke keer is het er anders. De zon kan heel anders staan, bladeren aan de bomen kunnen andere kleuren hebben en deze keer was het de wind die voor hele andere momenten zorgde. Danielle wapperde lekker op sommige plekken :-) Dit kan een foto dynamisch maken maar de wind kan ook tegenzitten omdat het vaak de verkeerde kant op waait. Soms moesten we even kijken wat de wind deed en ik heb ook veel foto's gemaakt zodat ik het moment kon vangen waar hij gunstig langs haar heen blies.

Ik heb mij prima vermaakt met deze twee! Dadelijk als de kleine geboren is ga ik bij ze langs voor een newborn fotoshoot. Superleuk, want ik ben wel erg benieuwd wat er in die buik zit, maar dat zullen hun ook vast zijn. Danielle en Brian, het was een gezellige shoot met jullie, tot begin april!
Zwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinen
511

Bekijk ook eens mijn andere blogjes