background

Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Danielle en Brian

17 februari 2020


Dit zijn Danielle en Brian, in volle verwachting van hun kindje! We hadden bij de Roestelberg in Kaatsheuvel afgesproken op een maandagmorgen; ik kende ze niet maar ik pikte ze er zo tussen uit. Ten eerste omdat ze geen hond bij zich hadden zoals de rest van de mensen daar en ten tweede natuurlijk door de mooie ronde buik van Danielle :-)

De Roestelberg is een plek waar ik vaker kom en elke keer is het er anders. De zon kan heel anders staan, bladeren aan de bomen kunnen andere kleuren hebben en deze keer was het de wind die voor hele andere momenten zorgde. Danielle wapperde lekker op sommige plekken :-) Dit kan een foto dynamisch maken maar de wind kan ook tegenzitten omdat het vaak de verkeerde kant op waait. Soms moesten we even kijken wat de wind deed en ik heb ook veel foto's gemaakt zodat ik het moment kon vangen waar hij gunstig langs haar heen blies.

Ik heb mij prima vermaakt met deze twee! Dadelijk als de kleine geboren is ga ik bij ze langs voor een newborn fotoshoot. Superleuk, want ik ben wel erg benieuwd wat er in die buik zit, maar dat zullen hun ook vast zijn. Danielle en Brian, het was een gezellige shoot met jullie, tot begin april!


Zwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinenZwangerschap fotoshoot in de duinen
511

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →
Fotoshoot van jong gezin bij het gouden uur.

Zwangerschapsshoot in het gouden uur

Ik ben echt gek op fotoshoots in het gouden uur, wat is het licht dan prachtig! Zo ook bij de zwangerschapsshoot van Daniƫlle en Niels die ik in de Loonse en Drunense Duinen had. Eigenlijk is het dan al bedtijd voor peuter Guus, maar omdat eind april het licht pas om 19:30 prachtig te worden mocht hij wat langer op blijven :-)....
lees verder →
Newborn fotoshoot thuis in Kaatsheuvel.

Newborn fotoshoot in Kaatsheuvel

Eind april had ik een hele toffe zwangerschapsshoot met dit jonge gezin in de Drunense Duinen en kijk, daar is de kleine Max! Een lang slank mannetje met de looks van zijn vader.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02