background

Een ontspannen newborn fotoshoot thuis

Baby Jens

22 mei 2020


Dit gezin heeft sinds kort een nieuwe samenstelling, dagindeling en prioriteiten. Baby Jens is geboren! Tijd voor een newborn fotoshoot, al draait het tijdens mijn fotoshoots ook om het hele gezin.

In maart had ik een zwangerschapsshoot met ze bij 't zand in Alphen. Evi toen nog met en haarspeld in maar kan nu een heuse staart in d'r haar. Ze reageerde enthousiast op haar broertje toen hij net geboren was maar dat hij ook echt blijft had ze nog niet helemaal voorzien. Haar ouders zeiden dat ze hem soms uitzwaait, waarmee ze eigenlijk bedoelt "nu mag je van mij wel even weg". Heel begrijpelijk want alle aandacht wordt nu verdeeld, maar ook super schattig! Jens is tijdens de shoot 10 dagen oud en al een flink mannetje. Hij slaapt lekker in de armen van mama maar kijkt soms nieuwsgierig rond als hij Evi hoort. Al die indrukken van het echte leven maken hem moe.

Omdat Daphne en Neel een grote tuin hebben zijn we ook buiten geweest. Er werden bloemetjes geplukt, geschept en Evi liet mij Nijntje in de voortuin zien.
Wat kan ze daar toch lekker aanrommelen! Toen ik alles gefotografeerd had werd ik door haar persoonlijk uitgezwaaid vanachter het hek. Doei Evi, over 2 jaar rommelt je broertje lekker met je mee in de tuin.


Een ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuis
525

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Zwangerschap fotoshoot in de duinen

Dit zijn Danielle en Brian, in volle verwachting van hun kindje! We hadden bij de Roestelberg in Kaatsheuvel afgesproken op een maandagmorgen; ik kende ze niet maar ik pikte ze er zo tussen uit. Ten eerste omdat ze geen hond bij zich hadden zoals de rest van de mensen daar en ten tweede natuurlijk door de mooie ronde buik van Danielle :-)....
lees verder →
Newborn fotoshoot thuis in Kaatsheuvel.

Newborn fotoshoot in Kaatsheuvel

Eind april had ik een hele toffe zwangerschapsshoot met dit jonge gezin in de Drunense Duinen en kijk, daar is de kleine Max! Een lang slank mannetje met de looks van zijn vader.....
lees verder →
Newbornshoot zonder poseren met ouders.

Newborn fotoshoot in Drunen

Jolinde en Dirk zijn vader en moeder geworden van Thomas! Een lekker mannetje die zijn ouders heel erg interessant vindt. Meestal krijgen zijn ouders een lachje op zijn gezicht maar op de dag van de shoot keek hij zijn ouders een beetje vragend aan wat ze aan het doen waren.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02