background

Een ontspannen newborn fotoshoot thuis

Baby Jens

22 mei 2020


Dit gezin heeft sinds kort een nieuwe samenstelling, dagindeling en prioriteiten. Baby Jens is geboren! Tijd voor een newborn fotoshoot, al draait het tijdens mijn fotoshoots ook om het hele gezin.

In maart had ik een zwangerschapsshoot met ze bij 't zand in Alphen. Evi toen nog met en haarspeld in maar kan nu een heuse staart in d'r haar. Ze reageerde enthousiast op haar broertje toen hij net geboren was maar dat hij ook echt blijft had ze nog niet helemaal voorzien. Haar ouders zeiden dat ze hem soms uitzwaait, waarmee ze eigenlijk bedoelt "nu mag je van mij wel even weg". Heel begrijpelijk want alle aandacht wordt nu verdeeld, maar ook super schattig! Jens is tijdens de shoot 10 dagen oud en al een flink mannetje. Hij slaapt lekker in de armen van mama maar kijkt soms nieuwsgierig rond als hij Evi hoort. Al die indrukken van het echte leven maken hem moe.

Omdat Daphne en Neel een grote tuin hebben zijn we ook buiten geweest. Er werden bloemetjes geplukt, geschept en Evi liet mij Nijntje in de voortuin zien.
Wat kan ze daar toch lekker aanrommelen! Toen ik alles gefotografeerd had werd ik door haar persoonlijk uitgezwaaid vanachter het hek. Doei Evi, over 2 jaar rommelt je broertje lekker met je mee in de tuin.


Een ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuis
525

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Fotoshoot tijdens een avontuur | Drunense Duinen

Deze familie wilde geen geposeerde foto's van hun gezin en daarom werd het een fotoshoot waarbij ze lekker hun gang gingen in de Drunense Duinen. Een plek waar genoeg te beleven valt; zeker jonge kinderen vinden het er fijn.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

Familie fotoshoot bij de Noordkade in Veghel

De Noordkade in Veghel is een geweldige plek voor een stoere fotoshoot want er zijn veel hoekjes die als een gave achtergrond fungeren. Voor de zekerheid was de binnenlocatie ook gereserveerd. Erg slim want de avond ervoor leek het er op dat de regen niet meer zou stoppen.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02