background

Een ontspannen newborn fotoshoot thuis

Baby Jens

22 mei 2020


Dit gezin heeft sinds kort een nieuwe samenstelling, dagindeling en prioriteiten. Baby Jens is geboren! Tijd voor een newborn fotoshoot, al draait het tijdens mijn fotoshoots ook om het hele gezin.

In maart had ik een zwangerschapsshoot met ze bij 't zand in Alphen. Evi toen nog met en haarspeld in maar kan nu een heuse staart in d'r haar. Ze reageerde enthousiast op haar broertje toen hij net geboren was maar dat hij ook echt blijft had ze nog niet helemaal voorzien. Haar ouders zeiden dat ze hem soms uitzwaait, waarmee ze eigenlijk bedoelt "nu mag je van mij wel even weg". Heel begrijpelijk want alle aandacht wordt nu verdeeld, maar ook super schattig! Jens is tijdens de shoot 10 dagen oud en al een flink mannetje. Hij slaapt lekker in de armen van mama maar kijkt soms nieuwsgierig rond als hij Evi hoort. Al die indrukken van het echte leven maken hem moe.

Omdat Daphne en Neel een grote tuin hebben zijn we ook buiten geweest. Er werden bloemetjes geplukt, geschept en Evi liet mij Nijntje in de voortuin zien.
Wat kan ze daar toch lekker aanrommelen! Toen ik alles gefotografeerd had werd ik door haar persoonlijk uitgezwaaid vanachter het hek. Doei Evi, over 2 jaar rommelt je broertje lekker met je mee in de tuin.


Een ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuisEen ontspannen newborn fotoshoot thuis
525

Bekijk ook eens mijn andere blogjes