background

Newborn fotoshoot in Kaatsheuvel

Baby Max

25 juni 2020


Eind april had ik een hele toffe zwangerschapsshoot met dit jonge gezin in de Drunense Duinen en kijk, daar is de kleine Max! Een lang slank mannetje met de looks van zijn vader.

De shoot begon boven waar grote broer Guus in zijn kleding werd geholpen en zijn haartje met een snelle beweging perfect in model werd gebracht. Hij was helemaal klaar voor voor de nieuwe dag. Daarna werd er even met Max geknuffeld op zijn babykamer. Guus vindt het prima dat hij een broertje heeft gekregen al vindt hij wel dat Daniƫlle alleen zijn mama is. Ik begrijp het helemaal knul al is zoiets groots niet op te eisen en zal er genoeg moederliefde voor jullie beiden zijn. Even later zit het jonge gezin op het grote bed waar Guus zijn broertje ook even mocht vasthouden. Max krijgt dikke, grote en lange knuffels en wordt even goed bewonderd. Onverwachts krijgt hij ook nog een spontane high five van zijn grote broer omdat hij zijn armpje even omhoog stak. Een super grappig momentje!

Tijdens een newbornshoot fotografeer ik ook de baby even alleen op het grote bed en in de armen van de ouders. Max werd rond die tijd een beetje onrustig maar na een voeding was dat helemaal over en lag hij er prinsheerlijk bij en was hij al snel naar dromenland vertrokken. Max ik wens je veel geluk en veel speelplezier met je grote broer!


Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelMoeder met baby in babykamer tijdens een baby fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelJong gezin tijdens een lifestyle baby fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelGrote broer geeft zijn baby broertje een kus tijdens een fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelBaby poseert op bed van ouders tijdens de fotoshoot.Moeder met haar kind tijdens een fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelBaby ligt in bed, moe van de fotoshoot.
530

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02