background

Newborn fotoshoot in Kaatsheuvel

Baby Max

25 juni 2020


Eind april had ik een hele toffe zwangerschapsshoot met dit jonge gezin in de Drunense Duinen en kijk, daar is de kleine Max! Een lang slank mannetje met de looks van zijn vader.

De shoot begon boven waar grote broer Guus in zijn kleding werd geholpen en zijn haartje met een snelle beweging perfect in model werd gebracht. Hij was helemaal klaar voor voor de nieuwe dag. Daarna werd er even met Max geknuffeld op zijn babykamer. Guus vindt het prima dat hij een broertje heeft gekregen al vindt hij wel dat Daniƫlle alleen zijn mama is. Ik begrijp het helemaal knul al is zoiets groots niet op te eisen en zal er genoeg moederliefde voor jullie beiden zijn. Even later zit het jonge gezin op het grote bed waar Guus zijn broertje ook even mocht vasthouden. Max krijgt dikke, grote en lange knuffels en wordt even goed bewonderd. Onverwachts krijgt hij ook nog een spontane high five van zijn grote broer omdat hij zijn armpje even omhoog stak. Een super grappig momentje!

Tijdens een newbornshoot fotografeer ik ook de baby even alleen op het grote bed en in de armen van de ouders. Max werd rond die tijd een beetje onrustig maar na een voeding was dat helemaal over en lag hij er prinsheerlijk bij en was hij al snel naar dromenland vertrokken. Max ik wens je veel geluk en veel speelplezier met je grote broer!


Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelMoeder met baby in babykamer tijdens een baby fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelJong gezin tijdens een lifestyle baby fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelGrote broer geeft zijn baby broertje een kus tijdens een fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelBaby poseert op bed van ouders tijdens de fotoshoot.Moeder met haar kind tijdens een fotoshoot.Newborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelNewborn fotoshoot in KaatsheuvelBaby ligt in bed, moe van de fotoshoot.
530

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Ontspannen fotoshoot van een gezin met twee jonge kinderen

Alice en Martin hadden een combinatie van zwangerschap, newborn en eerste jaar fotoshoot bij mij geboekt. Superleuk want ik ben altijd erg nieuwsgierig wat er in de buik zit. Zeker als het om een tweeling gaat. En kijk wat een lekkere ventjes het zijn!....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot Strabrechtse heide

Loveshoot Strabrechtse heide

Nog een paar weekjes en dan gaan Saskia en Pascal trouwen! Voordat de grote dag zou aanbreken wilden ze nog een loveshoot. Normaal doe ik alle fotoshoots alleen maar Michael gaat mee als het om een loveshoot van een bruidspaar van ons gaat. Dan zien we elkaar weer even en dat wel zo fijn.....
lees verder →
Newbornshoot zonder poseren met ouders.

Newborn fotoshoot in Drunen

Jolinde en Dirk zijn vader en moeder geworden van Thomas! Een lekker mannetje die zijn ouders heel erg interessant vindt. Meestal krijgen zijn ouders een lachje op zijn gezicht maar op de dag van de shoot keek hij zijn ouders een beetje vragend aan wat ze aan het doen waren.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02