background

Zwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense Duinen

Joy & René

29 mei 2021


Dit stel heb ik vaker voor de lens gehad en ook al eerder in het gouden uur. We gaan dan wel een paar jaar terug voor de eerste keer want het begon bij de loveshoot een paar weken voor hun bruiloft. Een shoot die we niet snel vergeten omdat we toen steeds aangevallen werden door de muggen.

Maar ook tijdens hun bruiloft was er een mooie avondzon en hadden we nog even tijd gemaakt voor een kleine shoot. En kijk, hier zijn ze weer, deze keer in staat van volle verwachting! Heel erg leuk om ze weer te zien. We hadden bij de Roestelberg afgesproken waar een kleine hindernis eerst overwonnen moest worden; die berg! Maar het ging Joy nog goed af en we sloegen af naar mijn favoriete plekje. De zon scheen fijntjes langs de aanstaande ouders. Perfect licht! Na een paar foto's zijn we naar een ander plekje gelopen, want ik heb natuurlijk meer plekjes waar ik graag kom bij de Roestelberg. Het ligt heel erg aan het licht waar ik dan naar toe ga; ochtendzon, avondzon of geen zon, op deze locatie weet ik ondertussen alles te vinden.

Joy en Rene, het was weer gezellig met jullie en deze keer niet met zoveel muggen gelukkig. Een spannende tijd, nog even en jullie zijn ouders. Ik wens jullie veel geluk met de kleine! X


Zwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense DuinenZwangerschapsshoot op locatie | Loonse en Drunense Duinen
562

Bekijk ook eens mijn andere blogjes