background

Zwangerschapsfotografie | Brabant

Dorine & Joost

26 juni 2021


Dorine en Joost verwachten hun eerste kindje! Al een tijdje terug namen ze contact met mij op voor een fotoshoot in de Loonse en Drunense Duinen tijdens het gouden uur. Helaas zat het weer de eerste twee keer niet mee maar drie keer is scheepsrecht! De zon werd zacht gefilterd door de aanwezige wolken wat voor een erg fijn licht zorgde.

Toen we een stukje verder in de duinen waren ben ik begonnen met fotograferen. Een oppervlakte met zand en een randje bomen waar de zon doorheen schijnt op de achtergrond; wat is het toch een mooi locatie! Haar jurk vond ik ook fijn gekozen omdat hij mooi bij de kleur van het zand paste. Joost gaf al aan dat je dit soort dingen heel goed aan Dorine over kan laten. :-)

We hebben een rondje gelopen langs verschillende stukjes natuur. Dennenbomen, open vlaktes met zand en stukjes met grasjes. Tijdens het lopen zie ik dan steeds anders plekjes waar ik ze zittend, staand, leunend of lopend kan fotograferen. Dit stel is ondertussen wel gewend aan de camera want dit is niet de eerste keer dat ik ze fotografeer.

Dorine en Joost het was erg leuk om jullie weer te fotograferen! Nu nog met z'n twee├źn maar straks een jong gezin met een kleine die je kan bewonderen...vast in heel mooi setje kleding.


Zwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | BrabantZwangerschapsfotografie | Brabant
567

Bekijk ook eens mijn andere blogjes