background

Fotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense Duinen

15 augustus 2021


De heide staat in bloei! Als je bij de Roestelberg de heuvel hebt beklommen zie je nu een paarse zee. Deze fotoshoot was al twee keer verzet omdat het weer niet mee zat. De zomer van 2021 is erg wispelturig en de weerapps weten er ook geen raad mee. Maar kijk, hier zijn ze dan: Kim en Rob met kids en de trotse opa en oma van deze schatjes.

We waren begonnen met een "kijk even naar de camera" familie foto. Die kan maar gedaan zijn want kinderen zijn niet zo van het stil zitten. Dat kijken naar camera is natuurlijk zo onlogisch voor kinderen, zeker als er om je heen zoveel andere dingen te zien zijn. Maar daarna heb ik mij aan de kinderen aangepast en liet het gewoon gebeuren. Die twee kids zijn ├Ęcht wel gek op opa en oma maar even stil zitten bij ze op schoot zat er niet in. Hierdoor ontstonden er foto's met interactie en echte lachjes. Wegrennen voordat je in de armen van oma valt, dennenappels rapen, grassprieten plukken en door opa en de lucht gegooid worden. Ze hadden het gezellig!

Het was weer een fijne fotoshoot met jullie Kim en Rob. Ook leuk dat opa en oma erbij waren, toen ik ze voor het laatst zag droegen ze die naam nog niet :-)


Fotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense DuinenFotoshoot in de Heide | Loonse en Drunense Duinen
580

Bekijk ook eens mijn andere blogjes