vrouw staat voor paard en beide kijken een andere richting op in de heide

Fotoshoot met Paard

Paard Pardoes
15 september 2022
Ik kreeg een appje of ik een fotoshoot in de bloeiende heide kon doen met een paard. Dit zou ook snel moeten gebeuren omdat de heide bijna uitgebloeid was. Het weer zou die week al snel slechter worden maar gelukkig hadden we allebei de dag erna plek in onze agenda.


Pardoes stond al geborsteld klaar voor de shoot. Hij had de dag ervoor nog lekker over de grond gerold maar daar was nu weinig van te zien. De route naar de heide dichtbij was uitgestippeld zodat we er makkelijk heen konden lopen. Voor Pardoes ook fijn omdat hij niet meer zo ver kan lopen. Normaal kom ik niet aan die kant van de Loonse en Drunense duinen en was blij verrast toen ik het stukje heide zag waar we terecht kwamen. Hij was anders begroeid dan bij de Roestelberg en perfect voor deze shoot! Pardoes vond het een beetje spannend, of beter gezegd, hij begreep het niet zo. Stukje lopen, stil staan, knuffels ontvangen. Maar wat een lieverd is het! Zo rustig deed hij mee en zo nu en dan kreeg hij een stuk wortel toegestopt dus hij vond het prima.

Het was voor mij lang geleden dat ik een paard gefotografeerd had maar vond het weer een erg leuke ervaring.

vrouw begeleid haar paard door de heide van veraf gezienvrouw met roze trui samen met haar paard in de heide op een zonnige dagvrouw in roze trui houdt haar bruine paard vast bij het halster in de heidevrouw loopt samen met een bruin paard door de heide en kijkt dromerig wegvrouw houdt paard bij hoofd vast en kijkt dromerig weg in de heidevrouw in roze trui heeft hand op neus van het paard en kijkt dromerig omhoogvrouw in roze trui kijkt naar bruin paard dat wegkijkt in de heidefotoshoot van een paard in de heidebruin paard van de zijkant gezien kijkt de richting de camera
644

Bekijk ook eens mijn andere blogjes