Header Fotoshoot op boerderij

Fotoshoot op boerderij

18 september 2022

Of ik het leuk zou vinden om een familie fotoshoot op een boerderij te doen met een rode tractor. Ja heel erg leuk! Het is een idee dat Joyce al een tijdje in haar hoofd had maar het kwam er niet van. Nadat ik een familieshoot van de familie van haar man gedaan had plande we al snel een shoot op de boerderij van haar ouders voor foto's met haar kant van de familie.

Haar broer kreeg de taak om de tractor te poetsen, de familie stemden hun kleding af en zo stond ik een paar weken later op een bewolkte avond op hun erf. Mijn oog viel ook meteen op de muur met gave deuren, wat een toffe plek voor een fotoshoot! De hond vond het ook allemaal spannend en de paarden in de wei kwamen ook even kijken wat de commotie op het erf was. De tractor werd op een mooi plekje gereden en de familie werd er op 'gebloemschikt'. Natuurlijk wilde elk kind op het zitje maar bij de familiefoto mocht opa daar natuurlijk op zitten. Ik maakte verschillende combinaties waarbij de kinderen er steeds voorzichtig opgetild werden. Hij was gepoetst maar je moet natuurlijk niet verwachten dat een tractor helemaal geen olievlekken meer heeft. Daarna heb ik nog meer foto's gemaakt bij de schuurdeuren. Hooi werd even uit de stal gehaald, een oude lader erbij gezet en zo had ik meteen een geheel andere achtergrond. De hond vond het wel gezellig en kwam erbij zitten en als je goed kijkt kan je in één foto ook een kat spotten. Een gezellige shoot met heel veel mogelijkheden op het erf van opa en oma. Het idee van Joyce is nu uitgewerkt!

opa en oma met hun 5 kinderen bij een rode tractor voor een weiland2 jongens en een meisje voor op een rode tractor poseren voor een fotoouders met drie kinderen samen bij een rode tractor voor een weilandouders met twee meisjes tijdens een fotoshoot op een boerderijeen grote familie staat voor paardenstallen waarbij de kinderen op hooibalen zitten.kinderen op hooibalen en ladder voor een paardenstalfotoshoot van een familie op een boerderijgezin op hooibalen en ladder voor een paardenstaleen fotoshoot van een familie op een boerderij
643

Bekijk ook eens mijn andere blogjes